Szállás árak Nohab Apartman

Nohab Apartman

Címlap » Badacsonytördemic » Badacsonytördemici szállások » Nohab Apartman » Adatlap

Nagyításhoz kattintson a képre!
helyszín
  • Hegyvidéken (vasútállomástól gyalogosan három percre)
szolgáltatások
  • Általános szolgáltatások
    Kert, Gyermekjátszótér, Borospince
  • Szolgáltatások a szobában
    Fürdőszoba, TV
  • Egyéb szolgáltatások
    Egyéb szolgáltatások (teljesen felszerelt konyha)

Nohab Apartman

A NOHAB Apartman a Badacsony tövénél, Tapolcától 9 km-re, Badacsonytördemic-Szigliget vasútállomástól gyalogosan három percre található. A ház előtt halad el a Balatont megkerülő kerékpárút. Bolt, orvosi rendelő és postahivatal 200 méteren belül található, a közvetlen szomszédban játszótér is van. Az apartman a vízparttól 1 km-re, a szigligeti strandtól, ahová közvetlen buszjárat közlekedik naponta 5-6 alkalommal, 3 km-re helyezkedik el. A badacsonyi büfésorok és móló ötperces vonatozással érhetők el, a hegytető és a 2011-ben emelt új kilátó másfél órás gyaloglással hódítható meg.

2012. március 1-én megnyíló, új építésű, teljesen felszerelt, nemdohányzó vendégházunk alkalmas egy fő, egy pár vagy -pótágyakon- egy kétgyermekes család elhelyezésére. Az apartmant ajánljuk egy vagy kéthetes nyaralásokhoz, de akár rövidebb vagy hosszabb látogatásokra is igénybe vehető.

A vendégek által is használható udvarban egy nagy, árnyas diófa, kerekeskút és kerti vasút is található. Házi kiskedvenceket sajnos nem tudunk fogadni. Nyáron a hűs pincénkben tárolhatja kedvenc borát, télen pedig az apartman nagyméretű cserépkályhája biztosítja a kellemes hőmérsékletet. A környék látványosságai közül -mint hivatalos idegenvezető és borászati tapasztalatokkal rendelkező egyén is- szívesen ajánlunk kedvére valót, legyen az borkóstolás, várlátogatás, vitorlázás vagy hőlégballonozás!

Mivel a vendégházat 2012. márciusában nyitjuk meg a vendégek előtt családi vállalkozás formájában, nem tudunk minden elképzelt fejlesztést egyszerre megvalósítani. Az apartman bebútorozása még nem végleges, és a kertben is fognak még 2012 során bizonyos munkálatok folyni (szőlőlugas tartószerkezetének cseréje, kerekes kút tetőfedése). Ezért 2012. június 30-áig 30% kedvezményt nyújtunk meghirdetett árainkból!

Kisgyermekes családoknak ingyenesen biztosítunk beltéri- és kerti gyermekjátékokat. A nagy, füves kert természetesen díjmentesen vehető igénybe napozásra, főzésre, játszásra és itt akár dohányozni is lehet. Szemben a házunkkal egy nemrég épített játszótér is található! Kettő kerékpárunk saját felelősségre használható, egyiken gyermekülés is elhelyezésre került. Babával érkező vendégeinknek gyermekágyat, járókát és etetőszéket is tudunk biztosítani.

Wellness szolgáltatásokat a háztól 50 méterre található szolgáltatónál tudunk biztosítani. A szauna ára 600 Ft/fő, a Jacuzzi használatának díja 1.000 Ft/fő. Masszázs 5.000 Ft/fő áron vehető igénybe. Badacsonytördemictől 3-10 km-re több helyen is lehet lovagolni, lovagoltatást kérni, illetve ismerősökön keresztül megoldható a balatoni csonakázás vagy vitorlázás is.

Akik egy teljes hetet töltenek el a NOHAB Apartmanban, azokat az egyik este vendégül látjuk vacsorára, amelyet alkalmas időben bográcsban vagy (a későbbiekben) kemencében készítünk el! Továbbá ezen vendégeink számára ingyenesen biztosítjuk kettő napi kerti sütéshez-főzéshez, illetve télen az egy napi fűtéshez szükséges tüzifát.

kedvezmények
4 éves korig    ingyenes (amennyiben külön ágyat nem igényelnek)
Törzsvendégek    Visszatérő vendégeinknek különböző meglepetésekkel és kedvezményekkel kedveskedünk!
Az oldalon és kiadvanyainkban talalható árak tajekoztató jellegűek, ajanlattételnek nem minősülnek. Az oldalon előforduló esetleges hibákért, elírásokért, pontatlanságokért, felelőséget nem vállalunk.
A szálláshelyek esetenkénet naponta változó árakat alakalmaznak. Pontos árakért érdeklődjön és kérje előzetes kalkulációnkat.
Szállás info
  • STÍLUS
    Gyermekbarát, Falusi turizmus
  • TELEPÜLÉS
    Badacsonytördemic
  • SZÁLLÁS TIPUSA
    Apartman
  • CÍM
    8263 Badacsonytördemic, Debreczenyi u. 9.
További találatok: | | | | |
További találatok: 1 |
Település ismertető
  • Badacsonytördemic

    oldalunkat folyamatosan fejlesztjük. Ezen az oldalon rövidesen megtalálhatja látnivalóit, nevezetességeit, illet...